Vanwege drukte kan uw bestelling langer onderweg zijn

Vanwege drukte kan uw bestelling langer onderweg zijn

Stel uw eigen STOCK draaideurkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling voor uw draaideurkast

Het samenstellen van een STOCK draaideurkast op maat begint bij de kastombouw. Kies uit zes elementen, die je allemaal met elkaar kunt combineren. Wil je een 2-deurs kast of een 3-deurs kast? U kunt een opstelling bouwen door de kastonderdelen van uw keuze bij elkaar te slepen in de configurator. Door de vele keuzemogelijkheden ontwerpt u de kast die volledig voldoet aan uw wensen.

Stap 2: kies de afwerking van uw draaideurkast

Een kast op maat heeft uiteraard ook een afwerking die helemaal aan jouw wensen voldoet. In stap 2 kies je voor deuren, grepen en eventueel een softclose-systeem. De afwerking van het interieur aan de binnenkant van de kast is altijd wit van kleur.

Deuren

Je hebt de keuze uit 9 draaideuren in verschillende kleuren. Alle draaideuren zijn 50 cm breed en beschikbaar in twee hoogtes: 195 cm en 236 cm. Wil jij meerdere kleuren combineren? Ook dat is mogelijk!

Grepen

U hebt de keuze uit 6 grepen. Stel uw ideale draaideurkast samen met een greep die u het meeste aanspreekt. Of ga voor een deurgreep die comfortabel in de hand ligt.

Softclose-systeem

Met een softclose-systeem sluit uw kast geruisloos en rustig en voorkomt u beschadigingen aan de draaideurkast.

Stap 3: kies de inrichting voor uw STOCK kast

De ideale kleerkast voor uw slaapkamer heeft natuurlijk ook een inrichting die helemaal naar uw wens is. Met de STOCK accessoires ontwerpt u de kast die bij u past. Kies onder andere voor legplanken, kledingroedes en lades en houd uw kleerkast netjes en overzichtelijk. Alle kastelementen worden standaard geleverd met een legplank en roede.

De 5 stappen in onze STOCK kasten configurator

1. Kies het type kast

Gaat u voor een draaideurkast, een schuifdeurkast of heeft u tóch liever een inloopkast?

2. Kies uw opstelling

In deze stap bepaalt u de gewenste opstelling, zodat de kast perfect in uw kamer past!

3. Kies uw deuren en grepen

In deze stap maakt u de buitenkant van de kast helemaal naar uw smaak. Heeft u bijvoorbeeld graag de luxueuze uitstraling van paneeldeuren of gaat u liever voor witte deuren? Spiegels of geen spiegel?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden! Als finishing touch kunt u uw kast uitrusten met grepen naar wens.

4. Kies uw accessoires

De binnenkant van uw kast kunt u zo praktisch maken als u zelf wilt! In deze stap kunt u ervoor kiezen bijvoorbeeld extra planken, roedes, schuiflades, manden of diversen toe te voegen. Opgeruimd staat netjes!

5. Overzicht van uw configuratie

U heeft uw persoonlijke, unieke kast geconfigureerd! In dit overzicht kunt u nog eens kijken of alles compleet en naar wens is.

Naar de configurator >