Logistiek medewerker/Hulpverkoper

Wat hebben wij in huis?

'Ook Leen Bakker' is het motto van Leen Bakker, een succesvolle internationale keten woonwarenhuizen met ruim 160 filialen in België en Nederland. Bij ons vindt u alles wat u zoekt om van uw huis een thuis te maken. De dynamische organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een resultaatgerichte instelling, informele sfeer en een rechttoe-rechtaan-mentaliteit. Ruim 2500 enthousiaste medewerkers zetten zich in om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Voor ons filiaal zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

LOGISTIEK MEDEWERKER/HULPVERKOPER (m/v)

Voor de locatie(s):  

De logistiek medewerker/hulpverkoper is verantwoordelijk voor de presentatie van de winkel en de toonzaalmodellen, helpt bij de logistieke ondersteuning en assisteert bij de verkoop. U ontvangt de goederen en zorgt voor de bevoorrading in de winkel.

Uw achtergrond!

Heeft u een niveau Middelbaar Hoger Onderwijs of gelijkwaardig door ervaring? Kent u de voorschriften inzake veiligheid, logistieke processen en procedures? Heeft u een basiskennis van verkooptechnieken en bent u een handige Harry? Dan is deze functie iets voor u!

Wij bieden!

Ben jij een enthousiaste teamplayer met verantwoordelijkheidsbesef? Dan willen we graag kennis met u maken. Leen Bakker biedt een veelzijdige functie binnen een gezellig team en uiteraard passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


(Vergeet niet uw CV bij te voegen)