Logistiek medewerker/Hulpverkoper

Wat hebben wij in huis?

'Ook Leen Bakker' is het motto van Leen Bakker, een succesvolle internationale keten woonwarenhuizen met ruim 160 filialen in België en Nederland. Bij ons vind je alles wat je zoekt om van jouw huis een thuis te maken. De dynamische organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een resultaatgerichte instelling, informele sfeer en een rechttoe-rechtaan-mentaliteit. Ruim 2500 enthousiaste medewerkers zetten zich in om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Voor ons filiaal zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

LOGISTIEK MEDEWERKER/HULPVERKOPER (m/v)

Voor de locatie(s):

Dit is op je lijf geschreven

Je steekt graag je handen uit de mouwen en je bent de steun en toeverlaat van ons winkelteam. Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. Als je nog studeert, overleggen we regelmatig over je beschikbaarheid en houden we rekening met je lesrooster. Je vindt het leuk om klanten te adviseren bij het inrichten van hun huis en stapt op hen af. Goederen die bij jouw winkel binnenkomen, presenteer je volgens het schappenplan in de winkel. Onze klanten staan op 1 en we werken hard, maar binnen onze hechte winkelteams is er zeker ook ruimte voor gezelligheid.

Dit heb je in huis

Je bent een energieke aanpakker en van nature klantvriendelijk. Je vindt het leuk om met en vóór mensen te werken en heb je een niveau Middelbaar Hoger Onderwijs of gelijkwaardig door ervaring? Dan ontvangen we je sollicitatie graag.

Daar kun je mee huis komen

- Een fijn marktconform salaris
- Eindelijk een baan waar je je drive in kwijt kunt
- Samenwerken met een omnichannel-team bij een van de grootste woonwinkels van - Nederland en België
- 15% personeelskorting in onze winkels
- Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen

Zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan? Mail jouw motivatie en cv dan vandaag nog naar PZ-BLG@leenbakker.be