Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantendienst
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies & inspiratie
Winkels
Winkelwagen
Maak je studie- en thuiswerkplek gezellig! | Bekijk alle aanbiedingen
*Geldig t/m 28 augustus

Houten jaloezieën

*Geldig t/m 28 augustus

Helaas! Er zijn geen producten gevonden. Ga terug naar de homepage.

Houten jaloezieën

Met houten jaloezieën geef je je interieur een natuurlijke uitstraling. De lichtinval is warm, wat gezelligheid en sfeer creëert. In brede banen valt het zonlicht op je muur of vloer; een spel van licht en schaduw dat van minuut tot minuut verandert. Zelfs het laten zakken en weer optrekken van houten jaloezieën is een belevenis. Het geluid is een stuk aangenamer dan bijvoorbeeld dat van aluminium jaloezieën.

Behalve een prachtige vorm van raamdecoratie, zijn houten jaloezieën natuurlijk ook een goede zonwering. Draai de lamellen dicht om het felle zonlicht buiten te houden en comfortabel te eten, te werken of een dutje te doen. Samengevat heb je met deze raambekleding dus twee voordelen voor de prijs van één.

Vaste afmetingen of maatwerk?

Bij Leen Bakker heb je volop keuze uit horizontale, houten jaloezieën. We bieden een aantal standaard maten die voor de meeste ramen geschikt zijn. Maar heb jij een raam met afwijkende afmetingen of wil je alles tot in de puntjes perfect hebben? Kies dan voor houten jaloezieën op maat. Je kunt hierbij de lamelbreedte aanpassen en de kleur kiezen. Ga je voor de vertrouwde naturel-kleur of kies je voor de exclusieve uitstraling van zwart hout?

Voor elk soort raam geschikt

Houten jaloezieën zijn natuurlijk prima geschikt voor rechte ramen. Maar wist je dat er ook modellen zijn die op dakramen en draaikiepramen passen? Zelfs voor het L-vormige 2-in-1-raam bestaat een oplossing. Waar nodig, zijn de jaloezieën uitgerust met een profiel waarin de lamellen perfect zakken.

Bekijk op deze pagina ons volledige assortiment en plaats eenvoudig online je bestelling. Binnen enkele dagen kun jij al van die sfeervolle houten jaloezieën genieten.