Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Gemak en service

Soms kunt u wel een beetje hulp gebruiken bij de inrichting van uw huis. Daarom kunt u bij Leen Bakker kiezen uit verschillende services en diensten. Welke diensten zoekt u? We helpen u graag verder.

Leverservice

Laat uw online bestelling afleveren wanneer en waar u wilt. In de winkel of webshop kiest u eenvoudig het afleveradres en de dag dat u de bestelling wilt laten leveren. Voor Pakketpost werken we samen met PostNL. Thuislevering van grote of zware artikelen gaat op afspraak via gespecialiseerde vervoerders. Er komt speciaal voor u een chauffeur langs (en bij hele grote of zware artikelen ook een extra persoon), om het artikel af te leveren.

Zitmeubelservice

5 jaar garantie en bescherming op jouw fauteuil, zetel of hoekzetel

Komt er onverhoopt een vlek op je meubel terecht die je zelf niet kunt verwijderen? Dan zorgen wij voor professionele hulp en indien nodig komt een reinigingsspecialist de vlek bij je thuis verwijderen. Tevens is er ook een aanvullende constructie service inbegrepen. Mocht er onverhoopt een calamiteit zijn, dan wordt dit kosteloos voor je verholpen.

Bekijk onze zitmeubelservice >

Op maat artikelen

Bij Leen Bakker kunt u ook terecht voor artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt worden. Stel stap voor stap uw artikel samen en wij zorgen ervoor dat de artikelen vakkundig op maat worden gemaakt.

Zetels op maat

Creëer de zetel die bij u past met onze UMIX collectie. Iedere UMIX zetel heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Start de zetelconfigurator en ontdek de vele mogelijkheden.

Boxsprings op maat

Dé eyecatcher van een slaapkamer is bij Leen Bakker helemaal zelf samen te stellen. Een boxspring samenstellen is gemakkelijk, u heeft de keuze uit vier verschillende UMIX boxsprings in drie maten. Deze zijn allemaal vlak of elektrisch te bestellen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende stoffen en kleuren. Zo vindt u altijd een geschikte boxspring naar uw smaak. Kan u niet wachten? Ga dan naar boxspring op maat en start met samenstellen.

Gordijnen op maat

Kies uit 200 stoffen, verschillende ophangmethodes en plooien voor uw gordijnen of voiles. Onze professionele ateliers maken alles precies zoals u wenst. Kies in de webshop een gordijnstof of voile en start met samenstellen.

Raamdecoratie/zonwering op maat

Geef uw interieur een stijlvolle en unieke uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende rolgordijnen, maar ook diverse soorten andere raamdecoratie, zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Open de configurator en maak een keuze.

Stel zelf artikelen samen

Ook het samenstellen van artikelen is mogelijk bij Leen Bakker. De pret begint al in de webshop met het bekijken van onze online brochures. Bent u er uit of heeft u meer informatie nodig? In één van onze winkels krijgt u alle informatie die u nodig heeft en u stelt daarna stap voor stap uw artikel samen. Zo bent u straks helemaal tevreden met uw nieuwe artikel.

Stock kasten

In 4 stappen uw droomkast samenstellen, dat klinkt niet alleen ideaal, maar is met onze Stock kastenserie ook gemakkelijk te realiseren. Daarnaast kiest u met de Stock serie voor kwaliteit en oneindig veel mogelijkheden. Ga naar onze pagina over de Stock kastenserie om deze mogelijkheden te bekijken.

Zetelserie Tom

Zetel Tom is een modulaire zetel die in meer dan 15 verschillende stoffen en kleuren samen te stellen is. Ook de zithoogte, het comfort en de pootjes kan u zelf kiezen. Met zetelserie Tom creëert u altijd een zetel die bij u en uw woonkamer past. Bekijk de brochure van zetel Tom en ontdek de vele mogelijkheden.

Badkamerserie Milaan

Een badkamer is een moeilijk in te richten ruimte. Het sanitair en comfort zijn het belangrijkste, maar de badkamer moet ook ruimte voor losse spulletjes bieden én er mooi uitzien. Met badkamerserie Milaan creëert u zelf een aantrekkelijke badkamer die van alle gemakken is voorzien. Bekijk de brochure van badkamerserie Milaan en bekijk wat er allemaal mogelijk is.