Verkoper(ster)

Wat hebben wij in huis?

'Ook Leen Bakker' is het motto van Leen Bakker, een succesvolle internationale keten woonwarenhuizen met ruim 160 filialen in België en Nederland. U vindt er alles wat u zoekt om van uw huis een thuis te maken. De dynamische organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een resultaatgerichte instelling, informele sfeer en een rechttoe-rechtaan-mentaliteit. Ruim 2500 enthousiaste medewerkers zetten zich in om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Ter versterking van ons team zijn we op korte termijn op zoek naar een:

VERKOPER (m/v)

Voor de locatie(s):

In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

Uw achtergrond!

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet. U vindt het leuk om met en vóór mensen te werken. U heeft een diploma van het Hoger Middelbaar Onderwijs of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden!

Bent u een enthousiaste teamplayer met verantwoordelijkheidsbesef? Dan willen we u graag ontmoeten. Leen Bakker biedt een veelzijdige functie binnen een gezellig team en uiteraard passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij voorzien in de nodige opleiding en begeleiding.


(Vergeet niet uw CV bij te voegen)