Verkoper(ster)

Dit is je op het lijf geschreven

Als verkoper bij Leen Bakker maak je in jouw winkel de verwachtingen van onze klanten waar. Dat doe je door klanten te helpen bij het inrichten van hun huis. Je geeft advies en inspireert. Ook zorg je er samen met je collega’s voor dat de winkel er iedere dag tiptop uitziet. Zo maak je van bezoekers enthousiaste klanten. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal winkelresultaat. Heb je zelf goede ideeën om klanten nog beter te bedienen? Top! Dat noemen we ondernemerschap en dat waarderen we.

Ter versterking van ons team zijn we op korte termijn op zoek naar een:

VERKOPER (m/v)

Voor de locatie(s):

Hier zijn wij trots op

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar. Dat is onze kracht. Bij alles wat we doen vragen we ons af: kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werken we dagelijks aan. In 170 winkels in Nederland en België. In onze webshop, op ons servicekantoor en onze distributiecentra. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met ons mee te bouwen aan onze groeiambitie?

Jouw interieur

Je bent een verkoper in hart en nieren. Je verkoopt door naar klanten te luisteren en ze te inspireren en te adviseren. Je weet: enthousiaste klanten komen terug en gladde verkooppraatjes jagen klanten weg. In de winkel zorg je met je collega’s voor een vriendelijke sfeer. Je hebt een diploma van het Hoger Middelbaar Onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring als verkoopmedewerker is een voordeel maar heb je die niet? Enthousiasme om het verkoopvak te leren, vinden we net zo belangrijk.

Daar kun je mee thuis komen

- Een fijn marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden
- Eindelijk een baan waar je je drive in kwijt kunt
- Samenwerken met een omnichannel-team bij een van de grootste woonwinkels van Nederland en België
- 15% personeelskorting in onze winkels
- Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen

Zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan? Mail jouw motivatie en cv dan vandaag nog naar PZ-BLG@leenbakker.be