Kom weer vrij winkelen of boek hier gratis Personal Shopping

Kom weer vrij winkelen of boek hier gratis Personal Shopping

UMIX eettafel Houston - Stel jouw eigen tafel op maat samen

Een eettafel helemaal naar uw wensen? De UMIX Houston eettafel biedt naast de kenmerkende UMIX kwaliteit, tal van ingrediënten om de tafel een eigen karakter te geven. Wilt u een compacte opstelling of juist een ruime eettafel met veel stoelen? Wilt u een kruispoot? A-poot, of gaat u liever voor de rechte U-poot? Het eikenhouten tafelblad kunt u kiezen in een standaard afwerking, maar ook in een robuuste boomstamafwerking met uitgeborstelde nerf. De mogelijkheden zijn heel divers. U stelt uw ideale tafel zelf samen. Klik hier en bekijk alle mogelijkheden in onze folder.

Stel uw eigen tafel samen in 3 stappen

1. Kies uw maat tafelblad

Het massief houten tafelblad is verkrijgbaar in vijf afmetingen.
Kies het formaat dat het beste tot zijn recht komt in uw kamer.

BreedteLengte
90160
90180
100200
100220
100240

Bekijk alle afmetingen >

2. Kies de afwerking van uw tafelblad

Het Houston tafelblad is beschikbaar in twee afwerkingen. Het fraaie eikenhouten blad kan uitgevoerd worden met een strakke, standaard afwerking. U kunt ook kiezen voor een robuuste boomstamafwerking met uitgeborstelde nerf. Welk blad heeft uw voorkeur?

3. Kies de tafelpoot

Er zijn drie type stalen poten om jouw Houston tafel compleet te maken. De U-poot, X-poot, en de A-poot zijn allen industrieel afgewerkt met zichtbare lasnaden. Dit geeft de tafel een unieke uitstraling. Daarbij is elke tafel voorzien van twee bevestigingspunten. Dit geeft de mogelijkheid om aan de kopse kant te zitten. Of om meer ruimte te creëren aan de lange zijde van de tafel. Bepaal zelf of u de poten verder naar binnen plaats. Of juist zoveel mogelijk ruimte tussen de poten wilt hebben. Voor welk type poot gaat u?

Benieuwd hoe je jouw UMIX eettafel het beste kunt onderhouden?

Download dan de onderhoudsvoorschriften >

Waar verkrijgbaar?

De UMIX Houston eettafel is alleen in geselecteerde filialen te bekijken. U kunt de tafel wel in alle filialen bestellen. Een medewerker helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale tafel.
Onderstaand filiaal heeft showmodellen van de UMIX Houston eettafels. Bekijk welk filiaal bij u in de buurt is.

Framseries

Je kunt de UMIX Houston eettafel ook bestellen in onze webshop. Voor uw gemak hebben wij alle mogelijke combinaties vooraf samengesteld.