Filiaalmanager

Wat hebben wij in huis?

'Ook Leen Bakker' is het motto van Leen Bakker, een succesvolle internationale keten woonwarenhuizen met ruim 160 filialen in België en Nederland. U vindt er alles wat u zoekt om van uw huis een thuis te maken. De dynamische organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een resultaatgerichte instelling, informele sfeer en een rechttoe-rechtaan-mentaliteit. Ruim 2500 enthousiaste medewerkers zetten zich in om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Voor ons filiaal zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

FILIAALMANAGER (m/v)

Voor de locatie(s):

Heeft u ook de drive om de mensen elke dag te bewijzen dat leuk wonen voor de laagste prijs een verstandige keuze is? Als filiaalmanager van Leen Bakker krijgt én neemt u de ruimte om die uitdaging elke dag weer in te vullen. U geeft leiding aan en inspireert een verkoopteam van 4 tot 20 medewerkers. Samen werkt u aan het halen van ambitieuze omzetdoelstellingen en een gezond rendement in de vestiging waar u (mede)verantwoordelijk voor bent.

Uw achtergrond!

Heeft u passie voor de detailhandel? Zijn klanten uw lust en uw leven? Weet u een verkoopteam achter u te krijgen? En bent u in staat ons beleid toe te passen in een lokale markt? Dan willen we graag met u om de tafel. We verwachten minimaal een secundaire opleiding, leidinggevende capaciteiten, verkoopervaring in de detailhandel en gevoel voor commerce. Aanvullend hierop doorloopt u een intensief en motiverend begeleidingsprogramma.

Wij bieden!

Bent u een enthousiaste teamplayer met verantwoordelijkheidsbesef? Dan willen we graag kennis met u maken. Leen Bakker biedt een veelzijdige functie binnen een gezellig team en uiteraard passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


(Vergeet niet uw CV bij te voegen)