Eerste verkoper(ster)

Wat hebben wij in huis?

'Ook Leen Bakker' is het motto van Leen Bakker, een succesvolle internationale keten woonwarenhuizen met ruim 160 filialen in België en Nederland. Wij hebben alles om van uw huis een thuis te maken. De dynamische organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een resultaatgerichte instelling, informele sfeer en een rechttoe-rechtaan-mentaliteit. Ruim 2500 enthousiaste medewerkers zetten zich in om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Ter versterking van ons team zijn we op korte termijn op zoek naar een:

EERSTE VERKOPER (m/v)

Voor de locatie(s):

In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast leidt u het team van verkopers.

Uw achtergrond!

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet. U vindt het leuk om met en vóór mensen te werken. U heeft minstens 3 jaar ervaring in de verkoop. U heeft een diploma van het Hoger Middelbaar Onderwijs.

Wij bieden!

Bent u een enthousiaste teamplayer met verantwoordelijkheidsbesef? Dan willen we graag kennis met u maken. Leen Bakker biedt een veelzijdige functie binnen een gezellig team en uiteraard passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


(Vergeet niet uw CV bij te voegen)