Leenbakker
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
magasins
chariot
Regardez les dernières actions de LEEN
*Valable jusqu'au 16 avril

VDG Liberty/Royalty Sunbrella loungeset - Sooty - 7-delig

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Liberty/Royalty Sunbrella loungeset 

Op zoek naar een complete loungeset om heerlijk op te ontspannen? Dan is de Liberty Sunbrella loungeset in de samenstelling met de lounge tafels van Royalty de geschikte keus voor jou! of je nu lang uit op de bank genieten van de zon of ontspannen zitten tijdens een barbecue met vrienden of familie. Het kan allemaal met de Liberty Sunbrella loungeset. Door de losse elementen is het mogelijk je eigen indeling te maken. De opties zijn eindeloos. Deze royale loungeset is bekleed met een speciale all weather stof (Sunbrella). Dankzij deze stof kan de Liberty all weather loungeset het hele jaar door buiten blijven staan. Ervaar het ultieme lounge gevoel in deze stijlvolle loungeset van speciaal buitenstof voor alle weersomstandigheden. 


Materialen Sunbrella loungeset

Het inwendige frame van de Liberty loungeset is gemaakt van stevig aluminium. Voordeel van aluminium is dat het niet kan verroesten en daardoor een hele lange levensduur heeft. De poten van de loungeset zijn afgewerkt met een beschermende coating waardoor deze kras- en stootvast zijn. De Liberty all weather loungeset is bekleed met Sunbrella. Deze weerbestendige stof kan het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is Sunbrella extreem kleurvast en voelt het comfortabel aan. Wanneer er geknoeid is met drinken of etenswaren is dit eenvoudig schoon te maken. 


Waar bestaat de all weather loungeset uit?

De Liberty Sunbrella loungeset bestaat uit allemaal losse elementen. Bij dit model zijn dat 3 hoekelementen, 2 middenelementen en 2 tafels van Royalty. De losse elementen kan je naar eigen wens indelen. 

Spécifications

Numéro EAN

6090326258241

Marque

Van der Garde Tuinmeubelen - Premium

Couleur

Gris

Matériel

Tissu

Nombre de personnes

5

Matériau du cadre

Aluminium

Modulaire

Oui

Hauteur du dos (cm)

65

Imperméabiliser

Oui

Hateur du bras (cm)

65

Style d'intérieur

Modern

Matériau du siège

Mousse

Chaise de hauteur de siège de meubles

38

Poids de charge max. (kg) de chaque place assise

130

Hauteur du canapé (cm)

38

Réglable en hauteur

Non

Matériau du plateau

Aluminium

Protection UV

Oui

Internet Only

Oui, offre partenaire