Leenbakker
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
magasins
chariot
Regardez les dernières actions de LEEN
*Valable jusqu'au 16 avril

Liberty/Royalty Sunbrella loungeset met hocker - Sooty - 7-delig

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Liberty/Royalty Sunbrella loungeset 

Op zoek naar een complete loungeset om heerlijk op te ontspannen? Dan is de Liberty Sunbrella loungeset in deze samenstelling de geschikte keus voor jou! Of je nu lang uit op de bank wilt genieten van de zon of ontspannen wilt zitten tijdens een barbecue met vrienden of familie. Het kan allemaal met de Liberty Sunbrella loungeset. Door de bijgeleverde tafels van Royalty is er plek genoeg voor iedereens eten en drinken. De Liberty loungeset bestaat uit losse elementen. Hierdoor is het mogelijk je eigen indeling te maken. De opties zijn eindeloos! Ervaar het ultieme zomer gevoel in deze stijlvolle loungeset van speciaal buitenstof voor alle weersomstandigheden.


Materialen Sunbrella loungeset

Het inwendige frame van de Liberty loungeset is gemaakt van stevig aluminium. Voordeel van aluminium is dat het niet kan verroesten en daardoor een hele lange levensduur heeft. De poten van de loungeset zijn afgewerkt met een beschermende coating waardoor deze kras- en stootvast zijn. De Liberty all weather loungeset is bekleed met Sunbrella. Deze weerbestendige stof kan het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is Sunbrella extreem kleurvast en voelt het comfortabel aan. Wanneer er geknoeid is met drinken of etenswaren is dit eenvoudig schoon te maken.


Waar bestaat de all weather loungeset uit?

De Liberty Sunbrella loungeset bestaat uit allemaal losse elementen. Bij deze opstelling zijn dat 2 hoekelementen, 2 middenelementen, 1 hocker en 2 tafels van Royalty. De losse elementen kan je naar eigen wens indelen. De Liberty loungeset elementen hoeven bij levering niet meer gemonteerd te worden. Je hoeft alleen de juiste opstelling te maken en je kunt genieten van de zon!

Spécifications

Numéro EAN

6090324749796

Marque

Van der Garde Tuinmeubelen - Premium

Couleur

Gris

Matériel

Tissu

Hauteur du dos (cm)

65

Hauteur d'assise repose-pied (cm) 

38

Imperméabiliser

Oui

Style d'intérieur

Modern

Chaise de hauteur de siège de meubles

38

Profondeur d'assise (cm)

65

Poids de charge max. (kg) de chaque place assise

130

Internet Only

Oui, offre partenaire

Matériau du cadre

Aluminium

Réglable en hauteur

Non

Hateur du bras (cm)

65

Hauteur du canapé (cm)

38

Nombre de personnes

5

Modulaire

Oui

Matériau du plateau

Aluminium