Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
10% de réduction supplémentaire sur toutes les promotions en cours*
*Attention: la réduction a déjà été calculée dans les prix d’action affichés. Valable à partir du vendredi 19 au 29er août inclus. Vous trouvez les conditions de l'action au leenbakker.be/fr/conditions-d-action.

Hartman Sophie Element Yellow/Rome brown 240 cm. tuinset - 7-delig

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Hartman Sophie Element Yellow/Rome brown 240 cm. tuinset - 7-delig


Op zoek naar een grote tuinset die ook nog eens als een zonnetje straalt in jouw tuin? Dan zit je met deze tuinset helemaal goed! De Hartman Sophie tuinstoelen in de kleur Curry Yellow stralen direct wanneer ze in je tuin staan. Door de combinatie met het warme teakhout van de Rome tuintafel krijgt je tuin direct kleur. Door de lengte van 240 cm. heb je genoeg ruimte voor minimaal 6 personen. Wanneer je onverwachte gasten krijgt kan je altijd gebruik maken van de kopse kanten, dan heb je in een handomdraai 2 extra zitplaatsen. Weet jij al wie je allemaal gaat uitnodigen wanneer deze beauty in jouw tuin staat?


De Sophie stoel kenmerkt zich door zijn mooie vormgeving en het goede zitcomfort. Het zitcomfort zou je zelfs nog kunnen verhogen met een bijpassend kussentje die los bij de stoel kan worden aangeschaft. De vierkante vormgeving van de poten, wijzen de stoelen op het type ‘Element’. De kunststof kuip is voorgevormd, dit zorgt ervoor dat de stoel een ergonomisch zitcomfort biedt en daardoor dus erg lekker zit. Het frame van de Hartman Sophie Studio aluminium stoel is gemaakt van Aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen omdat dit sterk en onderhoudsvriendelijk is! Het frame is Donkergrijs gecoated zodat het mooi past bij de opvallende kunststof Mosterd gele kuip.

Spécifications

Numéro EAN6090313181163
MarqueHartman
CouleurJaune
MatérielPlastique
Réglable en hauteurNon
Largeur d'assise (cm)62
Hauteur du canapé (cm)44
Hauteur du dos (cm)84
Chaise de hauteur de siège de meubles44
Y compris les oreillersNon
Matériau des accoudoirsPlastique
Internet OnlyOui, offre partenaire
Nombre de personnes6
FormerRectangulaire
Matériau du plateauBois
Matériau du siègePlastique
Dossier réglableNon
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Hateur du bras (cm)67
Profondeur d'assise (cm)59