Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
10% de réduction supplémentaire sur toutes les promotions en cours*
*Attention: la réduction a déjà été calculée dans les prix d’action affichés. Valable à partir du vendredi 19 au 29er août inclus. Vous trouvez les conditions de l'action au leenbakker.be/fr/conditions-d-action.

Hartman Sonata - Da Vinci tuinset 7-delig

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Hartman Sonata - Da Vinci tuinset 220 x 100 cm.


De set bestaat uit 6 stoelen en een tafel. Het is ook mogelijk om aan de kopse kanten van de tafel een extra stoel te plaatsen zodat er plek is voor 8 personen. De Hartman Da Vinci tuinstoel heeft een mooi afgewerkt aluminium frame. Dit frame heeft een Xerix coating. Tussen dit frame is de textileen zit en rugleuning gespannen. Dit is een soort doek wat ervoor zorgt dat je heerlijk kunt zitten in de Hartman Da Vinci. De Armleuningen zijn van teak hout. Dit combineert erg goed bij het teak houten tafelblad van de Sonata tuintafel. De tuintafel heeft net als de stoelen een aluminium frame en uiteraard is dit ook uitgevoerd in de kleur xerix.


Eigenschappen Hartman Sonata tuintafel teak – antraciet


Het teakhouten tafelblad is gemaakt van 100% FSC, gerecycled teakhout. Zoals alle natuurlijke materialen heeft ook teak hout zo zijn charmes. Door de seizoenen heen zal teak namelijk gaan vergrijzen. Ook kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de tuintafel. Om vlekken te voorkomen kun je de tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak hout water- en vuilafstotend wordt. Let op dat je de Sonata teak tuintafel nooit afdekt met een (bescherm)hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het teak hout niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan die niet meer weggaan. 


Hartman produceert al jaren kwaliteitsmeubilair. Dit zorgt ervoor dat u er van verzekerd bent dat u met deze tuinset absolute kwaliteit in huis haalt.


Deze Hartman tuinset bestaat uit:


6x Hartman Da Vinci verstelbare tuinstoel met teak armleuning
1x Hartman Sonata tuintafel 220x100 cm.

Spécifications

Numéro EAN6090324119155
MarqueHartman
CouleurGris
MatérielAluminium
Matériau des accoudoirsAluminium
FormerRectangulaire
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Chaise de hauteur de siège de meubles44
Internet OnlyOui, offre partenaire
Matériau du plateauBois
Réglable en hauteurNon
Dossier réglableOui
Hauteur du canapé (cm)44
Hauteur plateau bas (cm)68
Y compris les oreillersNon
Profondeur d'assise (cm)73
Largeur d'assise (cm)64.5
Hateur du bras (cm)65
Nombre de personnes6
Matériau du siègeTextilène
Hauteur du dos (cm)110