Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
Transformez votre bureau à domicile en un endroit convivial! | Voir toutes les promos
*Valable jusqu'au 28 août inclus

Hartman Salvatore/Baltimor 150 cm. verstelbare tuinset - 5-delig

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Hartman Salvatore verstelbare tuinset


De 5-delige tuinset bestaat uit de Baltimor tuintafel (150 x 90 cm.) en de Hartman Salvatore verstelbare tuinstoelen. Beide producten zijn bestand tegen diverse weersinvloeden en gaan jarenlang mee. Geniet van een smaakvol diner of een gezellige borrelavond met vrienden of familie. Het kan allemaal met deze stijlvolle Hartman tuinset.


Eigenschappen Baltimor tuintafel


De Baltimor tuintafel biedt met zijn lengte van 150 cm. plaats aan 4 personen. Je kan eventueel met 6 personen dineren door gebruik te maken van de kopse kanten van de tafel. Het frame van de Baltimor tuintafel is vervaardigd uit gepoedercoat aluminium. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is perfect geschikt voor buitenshuis en kan niet verroesten. Daarnaast heeft het weinig onderhoud nodig en gaat het jarenlang mee. Het tafelblad van de Baltimor tuintafel is gemaakt van "ceramic on glass". Dit is een keramiek laagje dat op een geharde glasplaat wordt aangebracht. Beide materialen zijn bestand tegen diverse weersinvloeden en perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Wanneer het tafelblad vies is geworden kun je deze het beste schoonmaken met water en een zachte doek. Voor een grote schoonmaakbeurt kun je een neutraal reinigingsmiddel toevoegen. Gebruik voor het schoonmaken nooit schuurmiddelen zoals een schuursponsje. Dit kan namelijk vegen en vlekken veroorzaken die er niet meer uit gaan. Gebruik nooit een hogedrukreiniger. Door de hoge waterdruk kan het materiaal aangetast worden.


Eigenschappen Hartman Salvatore tuinstoel


De Hartman verstelbare tuinstoel Salvatore heeft een stevig frame van aluminium. Tussen het aluminium frame is het textileen doek gespannen. Dankzij de voorgevormde rugleuning geniet je van optimaal comfort. De rugleuning is in verschillende standen verstelbaar zodat je altijd jouw favoriete positie aan kunt nemen. De combinatie van aluminium textileen zorgen ervoor dat de standenstoel erg onderhoudsvriendelijk is.


Deze 5-delige tuinset bestaat uit:


4x Hartman Salvatore verstelbare tuinstoel
1x Baltimor tuintafel 150 x 90 cm.


 

Spécifications

Numéro EAN7435116810862
MarqueHartman
CouleurGris
MatérielAluminium
Matériau des accoudoirsAluminium
Y compris les oreillersNon
Chaise de hauteur de siège de meubles43
Hauteur du canapé (cm)43
Hauteur du dos (cm)111
FormerRectangulaire
Largeur d'assise (cm)60
Hauteur plateau bas (cm)67.5
Matériau du siègeTextilène
Matériau du plateauPierre
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Dossier réglableNon
Hateur du bras (cm)65
Profondeur d'assise (cm)71
Réglable en hauteurNon
Nombre de personnes4