Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
Transformez votre bureau à domicile en un endroit convivial! | Voir toutes les promos
*Valable jusqu'au 28 août inclus

4 Seasons Fabrice - Groen / Sefa tuintafel - Teak - tuinset 7-delig

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

4 Seasons Fabrice - Groen / Sefa tuintafel - Teak - tuinset 7-delig


Op zoek naar een stoere tuinset met een unieke uitstraling? Ga dan voor deze Fabrice/Sefa tuinset! Deze Fabrice tuinstoelen in het groen hebben een eigentijds uiterlijk. Dit komt door het unieke rope motief en door de donker groene kleur van deze stoelen. Deze groene kleur past perfect bij de stoere verschijning van de Sefa tuintafel. Het donkere X-frame in combinatie met het teakhouten tafelblad zorgt voor een robuust uiterlijk. Een echte eyecatcher voor jouw tuin! Bestellen kan direct online. 


Eigenschappen van de Fabrice tuinstoel


Om jou ervan te garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van de Fabrice tuinstoel maakt 4 Seasons alleen gebruik van hoogwaardige materialen in hun producten. Zo ook bij de Fabrice tuinstoel. Eigenlijk zie je het al direct, de Fabrice tuinstoel straalt kwaliteit uit. Met zijn stevige stalen poten, comfortabele zitting en fantastische uitstraling is de Fabrice tuinstoel een echte eyecatcher. De poten van de Fabrice tuinstoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. Voor extra comfort is de loungestoel uitgerust met een heerlijk zit- en rugkussen.


Eigenschappen Sefa tuintafel 240x95 cm.


De Sefa tuintafel heeft een massief teakhouten tafelblad. Teakhout is een harde houtsoort die na verloop van tijd een grijzige gloed krijgt. Ook kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Hierdoor krijgt de Sefa tuintafel een nog stoerdere en natuurlijkere uitstraling. Dit natuurlijke proces doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de tuintafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Het stevige frame waarop het teakhouten tafelblad is bevestigd is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het erg licht van gewicht is en weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het ook nog eens afgewerkt met een antraciet kleurige coating voor extra bescherming.


Deze set bestaat uit:


6x tuinstoel 4 Seasons Fabrice - Groen
1x tuintafel Sefa 240x95 cm. 


Deze tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens, exclusief decoratie.

Spécifications

Numéro EAN6090303962987
Marque4-Seasons Outdoor
CouleurVert
MatérielBois
Hateur du bras (cm)67
FormerRectangulaire
Nombre de personnes6
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Hauteur plateau bas (cm)72
Y compris les oreillersOui
Matériau du plateauBois
Profondeur d'assise (cm)60
Largeur d'assise (cm)61
Internet OnlyOui, offre partenaire
Chaise de hauteur de siège de meubles49
Hauteur du dos (cm)87
Matériau du siègeNylon
Hauteur du canapé (cm)49
Dossier réglableNon
Réglable en hauteurNon