Leenbakker
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
magasins
chariot
Regardez les dernières actions de LEEN
*Valable jusqu'au 16 avril

Liberty/Royalty Sunbrella loungeset - Sooty - 8-delig

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Liberty/Royalty Sunbrella loungeset 

Op zoek naar een complete loungeset die comfortabel zit en ook nog eens het hele jaar buiten kan blijven staan? Dan is de Liberty Sunbrella loungeset in deze samenstelling de geschikte keus voor jou! Of je nu lang uit op de bank wilt genieten van een goed boek of ontspannen wilt zitten tijdens een barbecue met vrienden of familie. Het kan allemaal met de Liberty Sunbrella loungeset. Door de bijgeleverde tafels van Royalty is er genoeg ruimte om je handen vrij te houden. De Liberty loungeset bestaat uit losse elementen. Hierdoor is het mogelijk je eigen indeling te maken. De opties zijn eindeloos! Ervaar het ultieme zomer gevoel in deze stijlvolle loungeset van speciaal buitenstof voor alle weersomstandigheden. 


Materialen Sunbrella loungeset

Het inwendige frame van de Liberty loungeset is gemaakt van stevig aluminium. Voordeel van aluminium is dat het niet kan verroesten en daardoor een hele lange levensduur heeft. De poten van de loungeset zijn afgewerkt met een beschermende coating waardoor deze kras- en stootvast zijn. De Liberty all weather loungeset is bekleed met Sunbrella. Deze weerbestendige stof kan het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is Sunbrella extreem kleurvast en voelt het comfortabel aan. Wanneer er geknoeid is met drinken of etenswaren is dit eenvoudig schoon te maken. 


Waar bestaat de all weather loungeset uit?

De Liberty Sunbrella loungeset bestaat uit allemaal losse elementen. Bij deze opstelling zijn dat 3 hoekelementen, 3 middenelementen en 2 tafels van Royalty. De losse elementen kan je naar eigen wens indelen. De Liberty loungeset elementen hoeven bij levering niet meer gemonteerd te worden. Je hoeft alleen de juiste opstelling te maken en je kunt genieten van de zon! Deze set wordt exclusief decoratie geleverd. 

Spécifications

Numéro EAN

6090302842822

Marque

Van der Garde Tuinmeubelen - Premium

Couleur

Gris

Matériel

Tissu

Modulaire

Oui

Style d'intérieur

Modern

Imperméabiliser

Oui

Hateur du bras (cm)

65

Internet Only

Oui, offre partenaire

Protection UV

Oui

Profondeur d'assise (cm)

65

Matériau du plateau

Aluminium

Type d'ensemble de salon

Salon d'angle

Poids de charge max. (kg) de chaque place assise

130

Nombre de personnes

6

Hauteur du canapé (cm)

38

Réglable en hauteur

Non

Hauteur du dos (cm)

65

Matériau du cadre

Aluminium

Matériau du siège

Mousse

Chaise de hauteur de siège de meubles

38