Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
10% de réduction supplémentaire sur toutes les promotions en cours*
*Attention: la réduction a déjà été calculée dans les prix d’action affichés. Valable à partir du vendredi 19 au 29er août inclus. Vous trouvez les conditions de l'action au leenbakker.be/fr/conditions-d-action.

Libelle retro loungestoel met voetenbankje - zwart

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Libelle retro loungestoel met voetenstoel- zwart


Zie jij jezelf al lang uit in de zon zitten met de benen omhoog? Dan is de Libelle loungestoel de juiste keuze voor jou. In deze set is er gelijk een voetenstoel toegevoegd zodat je in één keer klaar bent! Deze eyecatcher valt direct op en zit ook nog eens héél comfortabel. Met deze loungestoel ben je helemaal klaar om van de komende zon te genieten.


Eigenschappen Libelle loungestoel


De Libelle loungestoel en voetenbankje hebben een lichtgewicht aluminium frame en is daardoor eenvoudig te verplaatsen. Aluminium is een stevig materiaal dat niet kan verroesten en perfect geschikt is voor buitenshuis. Om dit frame is het kunststof vlechtwerkdraad gevlochten welke uitgevoerd is in een zwarte kleur. Een prachtig contrast met de lichte kussens. De poten van de Libelle loungestoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. Voor extra comfort is de loungestoel uitgerust met een heerlijk zit- en rugkussen. Ook bij het voetenbakje wordt een kussen meegeleverd. De kussens zijn gecapitonneerd waardoor de loungestoel een extra chique uitstraling krijgt. Na gebruik adviseren wij om de kussens op een droge en geventileerde plek op te bergen. 


Vragen of hulp nodig?

Spécifications

Numéro EAN6090302486446
MarqueGarden Impressions
CouleurGris
MatérielRotin
Y compris les oreillersOui
Internet OnlyOui, offre partenaire
Réglable en hauteurNon
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Hauteur du canapé (cm)47
Matériau du siègeOsier
Nombre de personnes1
Matériau du cadreAluminium
Chaise de hauteur de siège de meubles47
Type d'ensemble de salonEnsemble de salon avec chaises