Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
Transformez votre bureau à domicile en un endroit convivial! | Voir toutes les promos
*Valable jusqu'au 28 août inclus

Garden Impressions Annabella loungeset - Carbon black

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Annabella loungeset - Carbon black


De Annabella loungeset van Garden Impressions heeft een strak design. De set kenmerkt zich door de zijtafeltjes. Deze lopen in 1 lijn door vanuit de zitting van de hoekbank. Deze zijtafeltjes geven de Annabella loungeset een ruimtelijk uitstraling. Kenmerkend aan de Annabella loungeset is niet alleen de zijtafeltjes, ook het zitcomfort van de Annabella is uniek. De loungeset heeft namelijk een lekkere diepe zit en een schuine rugleuning. Dit zorgt er dan ook voor dat de set een extra luie zit heeft. De hocker die mee geleverd wordt kan gebruikt worden met een kussen als hocker. Ook kan deze hocker gebruikt worden zonder kussen waardoor je een loungetafel hebt. 


Materialen van de Annabella loungeset


De Garden Impressions Annabella loungeset heeft een aluminium frame. De planken die je ziet zijn ook van aluminium gemaakt. Dit maakt de set dan ook erg onderhoudsvriendelijk. Onder de zitkussens is een textleen doek gespannen in het frame. Deze zorgt ervoor dat de set erg lekker en zacht zit.


Waterafstotende kussens


De Annabella loungeset heeft heerlijke volle loungekussens. De vulling van de set is erg comfortabel wat ervoor zorgt dat de set erg lekker zit. Om de kussenvulling is een buitenhoes gemaakt. De is uitgevoerd in de kleur reflex black, antraciet. De kussens van de Annabella loungeset zijn niet 100 procent waterdicht maar zijn wel voorzien van een waterafstotende coating. Dit betekend dat het geen kwaad kan als ze een keer nat regenen. Als de set niet meer gebruikt wordt dan raden we aan om de kussens op te bergen of om de Annabella loungeset af te dekken met een Aerocover beschermhoes. 


 

Spécifications

Numéro EAN6090335042039
MarqueGarden Impressions
CouleurNoir
MatérielAluminium
Matériau du plateauAluminium
Matériau du siègeAluminium
Hauteur du canapé (cm)44
Matériau du cadreAluminium
Nombre de personnes5
Type d'ensemble de salonSalon d'angle
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Hauteur du dos (cm)76
Réglable en hauteurNon
Hauteur d'assise repose-pied (cm) 44.5
Chaise de hauteur de siège de meubles44
Y compris les oreillersOui