Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
10% de réduction supplémentaire sur toutes les promotions en cours*
*Attention: la réduction a déjà été calculée dans les prix d’action affichés. Valable à partir du vendredi 19 au 29er août inclus. Vous trouvez les conditions de l'action au leenbakker.be/fr/conditions-d-action.

4 Seasons Ramblas voetenbank

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

4 Seasons Ramblas voetenbank


De Ramblas voetenbank van 4 Seasons Outdoor maakt de loungeserie compleet. De met rope bespannen footstool zorgt ervoor dat u de benen heerlijk omhoog kunt leggen na een dag hard werken. De poten van de Ramblas voetenbank zijn van gepoedercoated rvs. Dit is erg stevig en in combinatie met het Rope erg onderhoudsvriendelijk. Het rope van de 4 Seasons Ramblas footstool is uitgevoerd in de kleur taupe. Dit maakt dat het mooi te combineren is met de gelijknamige loungestoel. 


Kussen van de 4 Seasons Ramblas voetenbank


Het kussen van de Ramblas footstool is antraciet van kleur. De vulling is van quick dry foam. Om deze vulling is een weerbestendige hoes gemaakt. Dit maakt het kussen van een all weather kwaliteit en zou het in theorie ook het hele jaar buiten kunnen liggen. In alle eerlijkheid raden we u aan om de kussens als u deze niet gebruikt droog op te bergen. Dan blijven ze toch mooier.


De Ramblas voetenbank wordt geleverd inclusief bijhorend kussen.

Spécifications

Numéro EAN8720087001142
Marque4-Seasons Outdoor
CouleurTaupe
MatérielCorde
Internet OnlyOui, offre partenaire
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130