Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
Transformez votre bureau à domicile en un endroit convivial! | Voir toutes les promos
*Valable jusqu'au 28 août inclus

4 Seasons Cucina lounge tuinbank - teak

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

De tweepersoons Cucina loungebank is een prachtige lage loungebank gemaakt van roestvrijstaal en teakhout. De Cucina loungebank wordt geleverd met zeer comfortabele kussens.
De Cucina 2-zitsbank in de kleur antraciet is vervaardigd uit een roest vrij staal onderstel met daarop teakhout planken. Het hout van deze lounge bank komt uit de kern van het sterkste teakhout. Het materiaal van deze lounge bank is in principe onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam en heeft een prachtig design. Wanneer teakhout niet wordt behandeld, zal het gaan vergrijzen. Wil je de originele houtkleur behouden, dan raden we aan het materiaal ongeveer twee per jaar te behandelen met speciale teak onderhoudsmiddelen. Voordat je teakhouten tuinmeubels afdekt is het belangrijk dat deze goed droog zijn. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat er goed geventileerd wordt onder de hoes, dit is om schimmelvorming en houtrot te voorkomen. Ook is het aan te raden om een schuine helling in de hoes te creëren zodat het water er vanaf kan lopen. Dit is eenvoudig te doen door een verstelbare hoezensteun onder de beschermhoes te plaatsen. De loungebank heeft de volgende afmetingen: B 165 x D 77 x H 80 cm.
De zit- en rugkussens van deze lounge bank zijn van topkwaliteit. Ze kunnen gerust het gehele zomerseizoen buiten blijven liggen. Alle kussens zijn voorzien van een rits, waardoor ze gemakkelijk te wassen zijn. De licht grijze kussens zijn bestand tegen alle weeromstandigheden en het water loopt er dwars doorheen dankzij de speciale vulling. Daarnaast blijven de kussens zijn vorm houden dankzij de hoogwaardige Olefin outdoor stof.
De Cucina loungebank is leverbaar in een linker en rechteropstelling. Naast de twee loungebanken bestaat de serie ook nog uit een hoekelement, midden element en luxe loungetafel.

Spécifications

Numéro EAN8720087001197
Marque4 Seasons
CouleurBrun
Dimensions article (cm)B 165 x D 77 x H 80 cm
Profondeur d'assise (cm)48
Hauteur du canapé (cm)40
Matériau du siègeBois
Largeur d'assise (cm)77
Hauteur du dos (cm)80