Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
Transformez votre bureau à domicile en un endroit convivial! | Voir toutes les promos
*Valable jusqu'au 28 août inclus

Taste by 4 Seasons Mauritius midden element - matt carbon

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

De New Mauritius loungeset kun je zelf samenstellen. Door het midden element toe te voegen creeer je meer plaats in je loungeset. Het midden element is perfect te combineren met de loungebanken en het hoekelement.
Het New Mauritius midden element is vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium frame met dikke comfortabele kussens. Deze kussens liggen op een textilene zitting en rugleuning. Textileen veert een beetje mee en dit resulteert in een extra comfortabele zit. Het New Mauritius midden element heeft een strak frame en heerlijke dikke all-weather kussens. Het aluminium frame heeft ee matte poedercoating in de kleur mat carbon. De kussens kunnen gerust in de zomermaanden buiten blijven liggen. Uiteraard kunnen deze kussens wel vies worden, maar met gemak maak je deze ook schoon met een sopje en een zachte borstel. All-weather heeft als kenmerk dat het water, dankzij de speciale vulling, dwars door de kussens heen loopt. De kussens zijn voorzien van de hoogwaardige outdoor stof Olefin. Alle kussens zijn voorzien van een rits. Het midden element heeft de volgende afmetingen: B 70 x D 87 x H 92 cm, de zithoogte is 43 cm en de zitdiepte is 78 cm.
Naast het midden element bevat de New Mauritius lounge serie ook nog een linker en rechter loungebank, een hoek element, loungetafel of voetenbank. Ideaal om zelf een prachtige loungeset samen te stellen.

Spécifications

Numéro EAN8720087002316
MarqueTaste by 4 Seasons
CouleurGris
MatérielAluminium
Dimensions article (cm)B 70 x D 87 x H 92 cm
Dossier réglableNon
Hauteur du dos (cm)92
Chaise de hauteur de siège de meubles43
Matériau du siègeAluminium
Largeur d'assise (cm)87
Profondeur d'assise (cm)48