Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
10% de réduction supplémentaire sur toutes les promotions en cours*
*Attention: la réduction a déjà été calculée dans les prix d’action affichés. Valable à partir du vendredi 19 au 29er août inclus. Vous trouvez les conditions de l'action au leenbakker.be/fr/conditions-d-action.

4 Seasons Sempre loungestoel + Voetenbank - Teak/Silver Grey

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

4 Seasons Sempre loungestoel + Voetenbank - Teak/Silver Grey


De Sempre tuinmeubelen zijn nieuw in de collectie van Van Der Garde Tuinmeubelen. De Sempre tuinmeubelen vallen direct op door de mooie combinatie van rope (touw) en teak hout. Door de luxe afwerking ziet het er fantastisch uit! De Sempre meubelen worden geleverd in de kleur Silver Grey. 


Eigenschappen van de Sempre loungeset


Naast een stijlvolle uitstraling is kwaliteit natuurlijk ook belangrijk. Deze loungestoel en voetenbank is gemaakt van teak hout en rope (touw). Teakhout is een tropisch houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het glad aan. Het eigenschap van teakhout is dat het na verloop van tijd zal gaan verkleuren. Dit is een natuurlijk proces. Ook kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Maar dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de loungeset. Dit geeft juist meer karakter aan de loungeset. De teak houten onderdelen worden onbehandeld bij u bezorgd, uiteraard is het mogelijk om deze te behandelen mocht u dat willen. Wij raden daarom aan om een Teak shield aan te brengen, dit zorgt ervoor dat het vuil- en waterafstotend wordt. Wij raden aan om dit te doen, als de onderdelen volledig droog is. Het rug gedeelte van de loungestoel is voorzien van rope (touw). Dit is echt een opkomende trend in de tuinmeubelwereld. Het touw is door en door gekleurd, dat houdt in dat het touw lang zijn kleur bewaart.


Kussens van de Sempre loungeset


De kussens van de Sempre loungestoel en voetenbank zijn gemaakt van de stof Olefin. Dit houdt in dat de kussens weerbestendig zijn. Ook kenmerkend aan de kussens is dat de vulling lekker stevig is. Dus het is een zeer comfortabele loungeset! 


De loungestoel + voetenbank Sempre wordt geleverd inclusief zit-en rugkussens en dient u zelf nog te monteren.

Spécifications

Numéro EAN6090315672683
Marque4-Seasons Outdoor
CouleurBrun
MatérielCorde
Chaise de hauteur de siège de meubles47
Dossier réglableNon
Matériau du siègeNylon
Internet OnlyOui, offre partenaire
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130