Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
Transformez votre bureau à domicile en un endroit convivial! | Voir toutes les promos
*Valable jusqu'au 28 août inclus

In The Mood Mick Coussins de palette Anthracite

(0)

157,50

L'article sera livré après 2 jours ouvrables

Vente par: The Green Home Company (BE)

Suivez nous pour inspiration

Description


In The Mood Palletkussenset Salvador Antraciet

Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een prachtige grove polyester stof. Deze is water afstotend en kunnen erg goed tegen zonlicht.

Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer.

De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De antaciete palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester.


Voordelen
Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige grof geweven stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel.
De belangrijkste specificaties
De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: antaciet
Verpakkingsinhoud
1 x In The Mood Salvador Antraciet Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Salvador Antraciet Rugkussen van 120cm x 40cm
Het merk In The Mood

Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.

Spécifications

Numéro EAN8717026282373
MarqueIn the Mood
CouleurGris
MatérielPolyester
Dimensions article (cm)120 x 80 x 12
Avec housse amovibleOui
ÉtancheOui
ImperméabiliserOui
FormerRectangulaire
Oreillers à motifsEgal