Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
Transformez votre bureau à domicile en un endroit convivial! | Voir toutes les promos
*Valable jusqu'au 28 août inclus

VDG Darwin wicker verstelbare 3-zits loungebank - Antraciet

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Darwin wicker verstelbare loungebank


Nieuw in de collectie bij Van der Garde Tuinmeubelen is de wicker verstelbare loungebank Darwin. In deze loungebank kom je helemaal tot rust. De loungebank heeft een mooi design, zit lekker en is ook nog eens verstelbaar. De rugleuningen zijn los van elkaar verstelbaar. Dit maakt de wicker verstelbare loungebank perfect voor in uw tuin.


Materialen van de wicker verstelbare loungebank


De loungebank heeft een aluminium gepoedercoated frame. Aluminium heeft als voordeel dat het licht in gewicht is, niet kan verroesten en super sterk is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het wicker is uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit combineert mooi bij het antraciet frame van de wicker verstelbare loungebank. De zit- en rugkussens zijn uitgevoerd in een grijze kleur. De zitkussens zijn voorzien van een ritssluiting zodat ze uitgewassen kunnen worden. Aan de bovenkant van de rugkussens zijn "hengsels" gemaakt die de kussens mooi op hun plaats houden. 


Verstelbare loungebank wicker antraciet


De rugleuningen van de Darwin loungebank zijn verstelbaar. Dit is ideaal! Wil je even relaxt een boekje lezen? Dan is het fijn als de rugleuning recht staat. Wil je na het lezen van je boek even lekker relaxen dan zet je de rugleuning van de wicker verstelbare loungebank gewoon naar achteren. Aan de binnenkant van de armleuning zit een knop waarmee je de rugleuning ontgrendelt. De rugleuning van de Darwin loungebank is traploos verstelbaar. Hierdoor heb je de mogelijkheid om altijd uw favoriete positie aan te nemen.

Spécifications

Numéro EAN7423446583525
MarqueVan der Garde Tuinmeubelen - Premium
CouleurGris
MatérielRotin
Hauteur du dos (cm)100
Hateur du bras (cm)60
Matériau du siègeOsier
Hauteur du canapé (cm)44