Vijveraccessoires

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 2 van 2
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Ubbink Acqua Arte - waterornament Aveiro
81011720

De Ubbink terrasvijver Aveiro heeft een prachtige, geïntegreerde waterval. Inclusief ledverlichting en vijverfolie aan de binnenkant. Er wordt een bijpassende vijverpomp meegeleverd.

529.00
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisgeleverd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Ubbink Acqua Arte - waterornament Amora
81011719

De Ubbink moderne terrasvijver Amora heeft een prachtige, grijsbeige wand van kunststoffen vlechtwerk. Eenvoudig te monteren en eventueel te demonteren.

269.00
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisgeleverd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Vijveraccessoires

Gaat u een vijver in de tuin aanleggen? Dan heeft u diverse accessoires nodig. In het assortiment van Leen Bakker vindt u alles op het gebied van vijveraccessoires. Denk hierbij aan onderhoudsmiddelen, vijverfolie, pompen, filters, netten, nethouders en nog veel en vee meer. Kies meteen het vijveraccessoire wat u nodig hebt en bestel meteen online.

Vijveraccessoire kopen

De vijver is een echte eyecatcher in uw tuin. Daarom wilt u de vijver natuurlijk mooi en schoon houden. Met de juiste onderhoudsmiddelen houdt u de vijver helder. Er komt alleen nog veel meer kijken bij een mooie vijver. U wilt natuurlijk ook voorkomen dat ongenode gasten uw vissen uit de vijver opeten. Span daarom een net boven de vijver zodat reigers geen kans krijgen. Voor een goede flora en fauna in de vijver is het belangrijk dat er voldoende zuurstof in het water komt. Dit kunt u realiseren met een speciaal vijveraccessoire zoals een luchtpomp. Test ook regelmatig de kwaliteit van het vijverwater en houd het water vrij van algen. Wordt het water toch groen? Er zijn verschillende middelen verkrijgbaar om het water weer kraakhelder te krijgen. Bekijk het volledige assortiment vijver accessoires van Leen Bakker en plaats meteen een bestelling.