Buitenspeelgoed

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 3 van 3
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Familiezwembad - 211x132 cm
52500262

Dit familiezwembad van 211x132 cm is blauw met wit en is gemaakt van PVC.

★★★★★ ★★★★★
17.99
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???
Familiezwembad - blauw/wit - 262x175x51 cm
52500242

Dit familiezwembad heeft een blauw/witte kleur en is gemaakt van PVC.

29.99
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???
Outdoor Life kinderspeelhuisje - licht hout - 50x89x50
81004030

Dit mooie kinderspeelhuisje van Outdoor Life is gemaakt uit onbehandeld, FSC®-gecertificeerd vurenhout. Het kinderhuisje heeft een raam, een deur en dakbedekking, maar geen vloer. Laat het mooie weer maar komen!

★★★★★ ★★★★★
21% korting
219.95 174.00
Dit artikel wordt binnen 3-5 werkdagen thuisgeleverd
Thuisbezorgd op afspraak voor € 45,-
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Buitenspeelgoed

Mama, papa, mogen we buiten spelen? Wat voor weer het ook is, deze zin hoort iedere ouder vaak. Kinderen spelen graag buiten. Of dit nu met een voetbal, springtouw of op een speeltoestel is, als ze maar buiten zijn. Met vriendjes, broer en zus en vooral veel fantasie. Geen speeltuin of grasveldje in de buurt? Of grote, brede stoep waar ze fijn kunnen spelen? Dan heeft Leen Bakker veel leuk buitenspeelgoed voor dagenlang plezier in eigen tuin. Voor de kleine tuintjes kiest u bijvoorbeeld voor de houten zandbak, voor uren speelplezier. Heeft u iets meer ruimte? Dan kan u er voor kiezen om een zwembad neer te zetten of een trampoline. Wat zullen uw kinderen genieten.

Speeltoestellen

Wilt u het groter aanpakken? Kies dan voor één van de super de luxe speeltoestellen. Deze sterke, vrolijke toestellen zijn gemaakt van geïmpregneerd hout . Geïmpregneerd hout is ideaal om het hele jaar buiten te laten staan, het speeltoestel is goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Ook kan het hout niet snel worden aangetast door insecten. De speeltoestellen hebben allemaal een vrolijke gele glijbaan. Vele hebben ook een schommel of klimrek. Uw kinderen kunnen vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen voor uren speelplezier, er is plek voor iedereen!