Kweekbenodigdheden

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 3 van 3
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Nature kweekbak - 50x20 cm
81011711

Mooie kweekbak van wilgentenen met vliesdoek. De vliesdoek wordt meegeleverd in de vorm van een zak die precies in de bak past. Tevens geschikt als decoratieve plantenbak. Afmeting: H 25 cm x 50 x 20 cm.

27.45
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisgeleverd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Nature kweekbak - 40x40 cm
81011712

Mooie kweekbak van wilgentenen met vliesdoek. Het vliesdoek wordt meegeleverd in de vorm van een zak die precies in de bak past. Ook geschikt als decoratieve plantenbak. Afmeting: H 50 cm x 40 x 40 cm.

34.95
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisgeleverd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Nature kweekbak - 100x100 cm
81011713

Mooie, vierkante metertuin van wilgentenen met vliesdoek. De vliesdoek wordt meegeleverd in de vorm van een zak die precies in de bak past. Tevens geschikt als decoratieve plantenbak. Afmeting: H 25 cm x 100 x 100 cm.

49.95
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisgeleverd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Kweekbenodigdheden

Als u van tuinieren houdt heeft u kweekbenodigdheden nodig. Of u nu uw eigen groente en fruit wilt gaan telen in een moestuin of houdt van bloemen in de tuin, u heeft hiervoor de juiste spullen nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tuin- en snoeigereedschap. Kortom alles wat u nodig heeft als u groene vingers bezit. Het kweken van uw eigen groenten is zeer populair omdat mensen steeds bewuster omgaan met voeding en het hebben van een moestuin sluit daar naadloos op aan. Als u uw eigen groenten kweekt, weet u precies wat u eet en dit past perfect bij mensen die graag gezond en bewust leven en eten.

Moestuin

Genieten van uw eigen groenten en fruit uit uw moestuin, wat is er leuker dan dat? Ook als u een kleine tuin heeft, kunt u een moestuin aanleggen. Dan legt u één of misschien twee moesbedden aan, gebruikt u een deel van een border voor bijvoorbeeld het kweken van cherrytomaatjes of gebruikt u een kweekbak. Heeft u veel ruimte, dan kunt u meerdere moesbedden aanleggen. Daarin kunt u gebruik maken van combinatieteelt en wisselteelt. Bekijk het aanbod kweekbenodigdheden van Leen Bakker meteen online en plaats een bestelling.