Leenbakker
  • Bekijk aanbiedingen
  • Klantendienst
  • Bekijk folder
  • Mijn op maat overzicht
  • Advies & inspiratie
winkels

Winkels

winkelwagen
Channel Distribution B.V.

Channel Distribution (BE)

Over deze aanbieder

Channel Distribution is een distributeur/groothandel en producent van onder andere Gifts & Gadgets, Lifestyle accessoires en Home decoratie. Wij vertegenwoordigen een aantal zeer gerenommeerde merken exclusief in de Benelux/Europa, waarvoor wij de complete dienstverlening verzorgen op het gebied van verkoop, logistiek en warehousing. Zoals wereldwijd transport, import en export, douaneafhandeling, assemblage en opslag in ons eigen warehouse van 4500m2. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aansluiten en vertegenwoordigen van merken op bekende platformen wereldwijd. Wij waarborgen de commerciële uitbreiding naar internationale platformen met up-to-date kennis van automatisering, advertising, content beheer tot juridische vraagstukken. Op deze manier kunnen door ons vertegenwoordigde merken hun focus behouden op hun merk en ontwikkeling, terwijl wij zorgdragen voor een professionele aansluiting richting bedrijven en consumenten. Channel Distribution streeft voortdurend naar vernieuwing van het assortiment en wij ontwikkelen een groeiend aanbod van ecologische producten die op duurzame wijze worden geproduceerd. Met meerdere voorraadlocaties en eigen inkoop faciliteiten wereldwijd, kunnen wij snel inspringen op wensen van onze klanten.

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.


Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

  • Een artikel gekocht bij een verkooppartner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

  • Een artikel gekocht bij een verkooppartner moet worden teruggestuurd naar de verkooppartner, dus niet naar Leen Bakker.

  • Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

  • Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkooppartner.

  • Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

  • Bewaar het verzendbewijs altijd goed.
  • Download de algemene voorwaarden

    Contactgegevens

    Channel Distribution B.V.
    De Gaffel
    Drachten

    BTW nummer: NL854455735B01

    KvK nummer: 61708380

    Bellen

    0031 512 570 053

    Mailen

    backoffice@channeldistribution.nl

    Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00

    Channel Distribution (BE)

    Channel Distribution (BE) aanbod

    Bekijk alle producten

    Beoordeling

    2 (1)

    Harry
    01/26/2024

    Mijn BAYBURT Plaid was NIET van de Goedkoopste (48,99eu) maar de Afmetingen kloppen NIET (beschreven als een rechthoek van 200x 220...maar het is eerder een vierkant van 210x210... 220 was voor mij maar NET TE DOEN, dus nog 10cm Korter EIGENLIJK NIET). De Kwaliteit lijkt me wél OK! De Levering was Traag! Ik had deze Plaid Dringend Nodig, dus heb ik er géén Opmerkingen over gemaakt en heb ik hem Gehouden (ik heb de breedte al laten aanpassen). Ik vulde voor Klantenservice 3 Sterren in omdat ik er géén contact mee nam (dat kan ik dus NIET beoordelen).

    Productinformatie

    2.0

    Op tijd

    2.0

    Bezorging

    4.0

    Klantenservice

    3.0