Leenbakker
  • Bekijk aanbiedingen
  • Klantendienst
  • Bekijk folder
  • Mijn op maat overzicht
  • Advies & inspiratie
winkels

Winkels

winkelwagen
Sunware B.V.

Sunware (BE)

Over deze aanbieder

Sunware: Alles perfect op orde! -- Een passende oplossing bieden voor ieder opbergprobleem in en om het huis, dat is waar Sunware voor staat. Dit doen we door het ontwikkelen en aanbieden van functionele kunststof artikelen die in een specifieke opbergbehoefte voorzien en daardoor een 'Perfectly Organised' gevoel geven. -- Ongeacht of het om de zolder, de badkamer, de slaapkamer, de werkkamer of de garage gaat: Sunware heeft voor iedere ruimte en iedere toepassing de juiste opbergoplossing in de vorm van eigentijdse en kwalitatief hoogstaande producten. -- Bij Sunware bestel je rechtstreeks bij de fabrikant. Vragen of hulp nodig? Neem contact op met de klantenservice door te bellen naar 013 - 5780633 of te mailen naar klantenservice sunware.nl

Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.
Als je een product wilt retourneren kun je deze GRATIS retourneren naar onze verkooppartner Sunware. Gebruik hiervoor onderstaande retourinstructies.
Terugsturen vanuit Nederland en België
1. Ga naar https://www.retourneren.nl/sunware-marketplace en volg de instructies. Je ontvangt dan een retourlabel waarop het retouradres staat vermeld.
2. Gebruik de originele verpakking (of anders een andere stevige verpakking) om het product in te pakken. Zorg ervoor dat het product goed beschermd is en niet vrij kan bewegen om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.
3. Doe de originele pakbon terug in de verpakking. Vergeet ook niet het retourformulier mee te sturen, deze ontvang je per e-mail. In totaal dus twee documenten. Anders is de kans groot dat je retourverwerking vertraging oploopt.
4. Geef je pakket af bij een PostNL servicepunt. Wanneer je je retourzending afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed.
Met behulp van bovenstaande retourinstructie kan je het pakket gratis naar Sunware retourneren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice van Sunware via telefoonnummer: 013-5780633 of e-mail: klantenservice@sunware.nl.
Belangrijk om te weten:
- Producten van ons kunnen niet worden geretourneerd naar Leenbakker(ook niet in de winkel).
- Producten kun je met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking terugsturen. Als je het product te veel hebt gebruikt om te beoordelen, dan kunnen wij daar een waardevermindering voor in rekening brengen. Dat bedrag wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je nog terugkrijgt. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd, (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terugstuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email vanuit Leenbakker.
- De terugbetaling zal (indien van toepassing) worden verzorgd door Leenbakker.
Download de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Sunware B.V.
Kranenberg
Tilburg

BTW nummer: NL004584715B02

KvK nummer: 18021519

Bellen

013 578 06 33

Mailen

klantenservice@sunware.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 | Zaterdag gesloten | Zondag gesloten

Sunware (BE)

Sunware (BE) aanbod

Bekijk alle producten

Beoordeling

1 (1)

Pascale
01/30/2024

Niet toegekomen en een heel gedoe omdat we niet bij leenbakker terugbetaling konden halen.

Productinformatie

1.0

Op tijd

1.0

Bezorging

1.0

Klantenservice

1.0