Vespo Home (BE)

Over deze aanbieder

Vespo is gevestigd in Eindhoven en is als expert in textiel actief in twee markten: Home Textiles en Workwear. Een familiebedrijf en met de juiste ambities na 60 jaar uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal netwerk. Vespo biedt sterke eigen merken zoals Walra, Byrklund, Dindi en verschillende licenties. Voor deze merken is er een breed scala aan bad- en beddengoed. Daarbij geeft Vespo alle aandacht aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen door verbeteringen in de werkomstandigheden bij haar producenten en duurzaamheid in de producten.

Contactgegevens

Vespo Home (BE)

Adriaan Mulderweg 4-10

5657 EM Eindhoven

KVK nummer : 17060673

BTW nummer : BE 0756.781.825

Bellen

040 3095 502

Mailen

customercare@vespo.nl

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: +31-40-238-0302 of email: customercare@vespo.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.