Mijn Leen BakkerWinkels
Winkelwagen
menu

Maatwerk voor iedereen | Bekijk alle aanbiedingen

Vouwgordijnen

20% korting op heel veel maatwerk raamdecoratie*

*m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen, partner-aanbod, accessoires, inkortservice, gordijnen en voiles. Actie geldig t/m 4 oktober 2020

0 - 24 van 45 producten
0 - 24 van 45 producten

Vouwgordijnen

Ramen zorgen voor lichtinval in uw huis. Soms wil u veel licht binnen, maar soms wilt u geen last hebben van de zon of wilt u gewoon een beetje privacy. Daarom wilt u zelf kunnen spelen met de lichtinval. Dat doet u met passende raambekleding. Hiermee geeft u uw woning zowel aan de binnen- als aan de buitenkant extra flair. Steeds meer mensen kiezen voor sfeervolle en praktische vouwgordijnen.

 

Voordelen van vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn heel eenvoudig in gebruik en nemen veel minder ruimte in dan een normaal gordijn. Daardoor zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld kleine woningen of smalle ramen. Een ander pluspunt van vouwgordijnen is dat ze wel het raam, maar niet de radiator bedekken.

Stijlvolle raambekleding

Een vouwgordijn is eenvoudig en stijlvol en past in uiteenlopende interieurs. Vooral in woonkamers met natuur- en grijstinten komen ze mooi uit. Maak het extra knus door vouwgordijnen te combineren met overgordijnen. Wilt u vouwgordijnen gebruiken om uw slaapkamer te verduisteren? Laat dan uw vouwgordijnen voeren. Wilt u een van onze stoffen gebruiken en er een vouwgordijn op maat van laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Kom naar één van onze winkels en laat uw vouwgordijn in ons professionele atelier perfect op maat maken. Onze medewerkers adviseren u graag.