Mijn Leen BakkerWinkels
Winkelwagen
menu

Leen's prachtig lage Prijs Parade | Bekijk alle aanbiedingen

1-Persoons Bedden

0 - 24 van 38 producten
0 - 24 van 38 producten

1-persoons bedden

Een comfortabel eenpersoonsbed en alles voor een stijlvol ingerichte slaapkamer koopt u bij Leen Bakker. In het aanbod van Leen Bakker vindt u allerlei soorten en stijlen eenpersoonsbedden van diverse materialen zoals hout en metaal. U wilt natuurlijk lekker slapen en heerlijk fris en uitgerust wakker worden. Maak een keuze uit het veelzijdige en zeer complete assortiment van Leen Bakker. Koop er ook meteen een matras en beddengoed bij.

 

1-persoonsbed kopen

Een eenpersoonsbed wordt veel gebruikt in kinderkamers. Sommige bedden hebben daarom slimme opbergmogelijkheden zoals een lade of meerdere lades onder het bed. Hier kan veel speelgoed in opgeborgen worden of gebruik de lades om extra beddengoed in te bewaren. Het kan allemaal met de veelzijdige eenpersoonsbedden van Leen Bakker.

 

Complete ledikanten

Een bed is natuurlijk niets zonder goede bodem en comfortabel matras. Kom daarom naar een van onze winkels en vraag een goed advies. Koop meteen een lekker warm dekbed en een zacht kussen en natuurlijk de mooiste dekbedovertrekken. Weet u al precies welk eenpersoonsbed u wilt kopen? Plaats dan meteen online een bestelling. Uw bestelling wordt thuisbezorgd of kies ervoor om de artikelen af te halen bij een winkel van Leen Bakker bij u in de buurt.