Adjunct Filiaalmanager

Dit is je op het lijf geschreven

Als adjunct filiaalmanager maak je samen met de filiaalmanager in jouw winkel de verwachtingen van onze klanten waar. Of je overtreft ze. Iedere dag weer. En je weet dat je dat niet alleen kunt. Je doet het samen met je collega’s. Iedere dag zorg jij ervoor dat jouw team tot het uiterste gaat. Om zo onze klanten dé optimale winkelervaring te bieden. Maar je staat ook voor een gezellige sfeer en collegialiteit op de werkvloer.

Voor ons filiaal zijn wij op korte termijn op zoek naar een::

ADJUNCT FILIAALMANAGER (m/v)

Voor de locatie(s):

  • Er zijn momenteel geen openstaande vacatures

Hier zijn wij trots op

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar. Dat is onze kracht. Bij alles wat we doen vragen we ons af: kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werken we dagelijks aan. In 170 winkels in Nederland en België. In onze webshop, op ons servicekantoor en onze distributiecentra. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met ons mee te bouwen aan onze onze groeiambitie?

Jouw interieur

Je weet veel van klanten. Wat zij van een winkel als de onze verwachten en hoe jij dat kunt overtreffen. En wat je niet weet, daar probeer je achter te komen. Door data te analyseren of met klanten te praten. Je bent een rasverkoper die energie krijgt van het helpen van klanten en een kick van het behalen van goede resultaten. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je beschikt over commercieel inzicht en kennis van MS Office. Resultaatgericht werken is je tweede natuur. Je hebt een niveau Hoger Middelbaar onderwijs en bijkomende gespecialiseerde vakstudies of gelijkwaardig door ervaring.

Samenwerken

Als adjunct filiaalmanager geef je samen met de filiaalmanager leiding aan jouw team - stuk voor stuk mensen waar wij trots op zijn en vertrouwen in hebben. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je naadloos aanvoelt waar je team behoefte aan heeft, dat je ervoor zorgt dat ze zich blijven ontwikkelen en dat je hen met plezier coacht.

Daar kun je mee thuis komen

- Een fijn marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden
- Eindelijk een baan waar je je drive in kwijt kunt
- Samenwerken met een omnichannel-team bij een van de grootste woonwinkels van Nederland en België
- 15% personeelskorting in onze winkels
- Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen

Zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan? Mail jouw motivatie en cv dan vandaag nog naar PZ-BLG@leenbakker.be