Adjunct Filiaalmanager

Wat hebben wij in huis?

'Ook Leen Bakker' is het motto van Leen Bakker, een succesvolle internationale keten woonwarenhuizen met ruim 160 filialen in België en Nederland. U vindt bij ons alles wat u zoekt om van uw huis een thuis te maken. De dynamische organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een resultaatgerichte instelling, informele sfeer en een rechttoe-rechtaan-mentaliteit. Ruim 2500 enthousiaste medewerkers zetten zich in om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Voor ons filiaal zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

ADJUNCT FILIAALMANAGER (m/v)

Voor de locatie(s):

Als adjunct filiaalmanager van Leen Bakker realiseert u de logistieke activiteiten van de winkel en stuurt u de logistieke medewerkers aan. U realiseert samen met de Filiaalmanager de commerciële objectieven van uw winkel, en u verzorgt de winkeladministratie.

Uw achtergrond!

Heeft u passie voor de detailhandel? Heeft u kennis van de commerciële politiek, de logistieke stromen en procedures? Motiveert en betrekt u graag uw teamleden bij het proces? Dan is deze functie iets voor u! U heeft een niveau Hoger Middelbaar onderwijs en bijkomende gespecialiseerde vakstudies of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden!

Bent u een enthousiaste teamplayer met verantwoordelijkheidsbesef? Dan willen we graag kennis met u maken. Leen Bakker biedt een veelzijdige functie binnen een gezellig team en uiteraard passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanvullend hierop doorloopt u een intensief en motiverend begeleidingsprogramma.


(Vergeet niet uw CV bij te voegen)