Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
10% de réduction supplémentaire sur toutes les promotions en cours*
*Attention: la réduction a déjà été calculée dans les prix d’action affichés. Valable à partir du vendredi 19 au 28 août inclus. Vous trouvez les conditions de l'action au leenbakker.be/fr/conditions-d-action.

Mante Paloma Grijs/Rome brown 240 cm. tuinset - 7-delig

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Mante Paloma Grey/Rome 240 cm. tuinset - 7-delig


Ben jij op zoek naar een tuinset voor 6 personen met een landelijke uitstraling? Dan is dit de juiste keuze voor jou! De Mante tuinstoelen zijn voorzien van mooi wicker wat de landelijke uitstraling geeft. Door het teakhout van de Rome tuintafel wordt deze rustieke uitstraling versterkt. De lengte van 240 cm. geeft genoeg ruimte voor 6 personen. Mocht je extra gasten krijgen creëer je eenvoudig 2 extra plekken door gebruik te maken van de kopse kanten. Wil jij binnenkort ook genieten van deze idyllische tuinset? Je besteld deze hem eenvoudig online! Mocht je liever eerst willen proef zitten, dan kan dat in één van onze showrooms. Deze vind je in Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 


Eigenschappen Mante wicker tuinstoel


De Mante tuinstoel is uniek door zijn rustieke vormgeving en mooie grijze wicker. Deze tuinstoel heeft een aluminium frame met daaromheen kunststof vlechtwerk. Aluminium is een perfecte basis voor jouw stoel voor buiten doordat het licht van gewicht is, onderhoudsvrij en niet gaat roesten. Het kunststof wicker is halfrond en heeft de mooie Paloma grijze kleuring. Voor het reinigen en beschermen van het wicker kan je verschillende onderhoudsproducten gebruiken. Deze stoel zit erg comfortabel door de meegeleverde kussens en actieve zithouding van deze tuinstoel. De kussenhoezen zijn eenvoudig op een koud wasprogramma uit te wassen wanneer deze vies zijn geworden. 

Spécifications

Numéro EAN6090320093084
MarqueVan der Garde Tuinmeubelen - Premium
CouleurGris
MatérielRotin
FormerRectangulaire
Matériau du siègeOsier
Réglable en hauteurNon
Chaise de hauteur de siège de meubles48
Hauteur du canapé (cm)48
Largeur d'assise (cm)59
Matériau du plateauBois
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Hauteur du dos (cm)89
Matériau des accoudoirsRotin
Dossier réglableNon
Nombre de personnes6
Profondeur d'assise (cm)64
Internet OnlyOui, offre partenaire
Y compris les oreillersOui
Hateur du bras (cm)62