Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
10% de réduction supplémentaire sur toutes les promotions en cours*
*Attention: la réduction a déjà été calculée dans les prix d’action affichés. Valable à partir du vendredi 19 au 28 août inclus. Vous trouvez les conditions de l'action au leenbakker.be/fr/conditions-d-action.

Taste Taverne Bar tafel - 200x85 cm.

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Taste Taverne Bar tafel - 200x85 cm.


De Taste Taverne bar tafel is nieuw in de collectie van Van der Garde Tuinmeubelen. De tafel is uniek in zijn soort, vanwege de groote van de tafel kunnen er makkelijk 6 a 8 personen aan zitten! Door de prachtige combinatie is dit echt een eyecather voor in uw tuin! Heerlijk om op een zomerse dag aan te zitten met een drankje!


Eigenschappen van de Taste Taverne bartafel


Het tafelblad van de Taverne is gemaakt van teak hout. Teakhout heeft als eigenschap langzaam te groeien, hierdoor zitten de houtvezels dicht op elkaar wat maakt dat het hout altijd glad blijft aanvoelen. Teak is een vettige houtsoort waardoor deze bartafel uitermate geschikt is voor buiten. Het eigenschap van teakhout is dat het hout na verloop van tijd zal verkleuren. Tevens kan het voorkomen dat er haarscheurtjes en kleine bartjes komen in het hout. De teak houten tafel wordt onbehandeld bij u geleverd. Mocht u het willen behandelen, dan is dit uiteraard mogelijk. Op onze website kan u deze terug vinden. Het frame van de tafel is gemaakt van RVS.

Spécifications

Numéro EAN8720087011295
MarqueTaste by 4-Seasons Outdoor
CouleurGris
MatérielAluminium
Matériau du cadreAluminium
Matériau du plateauBois
Réglable en hauteurNon
FormerRectangulaire
Nombre de personnes6
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Internet OnlyOui, offre partenaire