Leen Bakker logo
  • Mon aperçu sur mesure
  • Service clientèle
  • Dépliant
  • Postes vacants
  • Conseils et inspiration
Magasins
Chariot
10% de réduction supplémentaire sur toutes les promotions en cours*
*Attention: la réduction a déjà été calculée dans les prix d’action affichés. Valable à partir du vendredi 19 au 28 août inclus. Vous trouvez les conditions de l'action au leenbakker.be/fr/conditions-d-action.

Suns Monte Vari tuintafel Matt grijs/zwart - 180x100 cm.

(0)

Suivez nous pour inspiration

Description

Suns Monte Vari tuintafel Matt royal grey - Carbon Stone - 180 x 100 cm.


Op zoek naar een goede tuintafel met een natuurlijke uitstraling? Dan is de Suns Monte Vari tuintafel 180 x 100 cm. precies wat u zoekt! Aan deze tafel kunt u heerlijk dineren met een gezelschap van 4 personen. Het is eventueel ook mogelijk om aan de kopse kanten van de Suns Monte Vari tuintafel een extra stoel te plaatsen zodat er ruimte is voor 6 personen. De Suns Monte Vari dining tafel is niet zomaar een tuintafel, er is goed nagedacht over de materialen die gebruikt zijn. Zowel het tafelblad als het onderstel zijn van topkwaliteit en dus bestand tegen diverse weersomstandigheden. De Suns Monte Vari kan perfect gecombineerd worden met diverse tuinstoelen. Bekijk hiervoor onze ruime collectie aan tuinstoelen. Wil je liever eerst deze tafel in de showroom bekijken? Dat kan in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 


Eigenschappen Suns Monte Vari tuintafel 180 x 100 cm.


De Suns Monte Vari tuintafel is gemaakt van HPL en lichtgewicht aluminium. Het voordeel van aluminium is dat de tafel eenvoudig te verplaatsen is. Het aluminium is voorzien van een beschermende poedercoating in de kleur Matt royal grey. Op dit stevige frame rust het tafelblad van HPL. HPL als materiaal heeft als positief voordeel dat materiaal geen vuil vasthoudt en makkelijk schoon te maken is. Hierdoor is deze tuintafel onderhoudsvrij en staat deze altijd als show steler in jouw tuin!  

Spécifications

Numéro EAN6090325255258
MarqueHello Suns
CouleurGris
MatérielAluminium
Matériau du plateauMDF
Réglable en hauteurNon
Nombre de personnes4
FormerRectangulaire
Poids de charge max. (kg) de chaque place assise130
Matériau du cadreAluminium
Internet OnlyOui, offre partenaire