Keukentextiel

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Placemat Duke - naturelkleur - Ø35 cm
71410766

Placemat Duke is een handige mat voor op de eetkamertafel. Deze placemat is gemaakt van zeegras en heeft een veelzijdige naturelkleur en een diameter van 35 cm.

3.99
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Tafellakens

Als je een nieuwe eetkamertafel koopt, dan wilt u deze goed beschermen. Aan een eetkamertafel wordt geleefd, het is het centrum van uw woonkamer. Er wordt aan gegeten en gedronken, dit veroorzaakt vlekken en kringen. Er wordt aan gespeeld en gekleurd, dat veroorzaakt strepen of krassen. Omdat u uw eetkamertafel met zorg hebt uitgekozen, kan u er voor kiezen om de tafel te beschermen met een tafellaken. Een tafellaken kan u gebruiken als het nodig is, zodat u de rest van de dag uw mooie tafel ziet. Leen Bakker heeft een ruim aanbod tafellakens. tafellakens van stof maar ook van PVC. Alle tafellakens en tafelzeilen hebben een leuke print en zijn verrassend laag geprijsd.

Tafelloper

Als u het juist mooi vindt om uw tafel wat op te vrolijken, dan gaat u eerder voor een tafelloper dan voor een tafellaken. Een tafelloper is een lange strook stof die u als decoratie op uw eettafel legt. Op uw tafelloper kan u een bloemetje, een vaas, kaarsen of andere decoratie kwijt. Een tafelloper beschermt niet alleen dat gedeelte van uw tafel, maar fleurt uw tafel ook op met een mooie print!