Vuurkorven

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Eurom terrasverwarmer Ring of Fire  - large
81003523

De Eurom Ring of Fire Large brengt naast warmte ook een zeer aangename sfeer met zich mee. Deze buitenhaard heeft een capaciteit van 12.500 Watt en beschikt over een variabele gascontrole en elektronische ontsteking.

769.99
Dit artikel wordt binnen 3-5 werkdagen thuisgeleverd
Thuisgeleverd op afspraak voor € 30,-
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Vuurkorven

Een vuurkorf in de tuin is een must voor lange, gezellige avonden met veel warmte en sfeer. Als de avonden weer wat koeler worden dan is het zalig om met uw gezin, familie of vrienden rond de vuurkorf te gaan zitten. Het hebben van een vuurkorf heeft veel voordelen: u verlengt uw avond buiten, het geeft een gezellige sfeer, vuurkorven kunt u buiten laten staan en ze geven veel warmte.

Vuurkorf aanschaffen

Een vuurkorf aanschaffen is een heel goed idee! Het is een aankoop waar u niet lang over na hoeft te denken, u koopt een vuurkorf voornamelijk op smaak. Een vuurkorf heeft u in allerlei soorten en maten, goedkoop of wat duurder. Maar alle vuurkorven hebben dezelfde voordelen als eerder genoemd. Leen Bakker heeft een ruim aanbod vuurkorven, zo kunt u op uw gemak online een keuze maken welke vuurkorf het beste in uw buitenomgeving past.