Houtskoolbarbecues

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 4 van 4
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Barbecue La Paz balmodel - zwart
52401028

Zet de barbecue maar alvast klaar, want het wordt weer een zalige dag! Als het zonnetje schijnt, dan steken we massaal de barbecue aan. Ook als u een kleine buitenruimte hebt, kunt u nu gemakkelijk barbecuën op een echte barbecue.

16.99
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisgeleverd voor € 2,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???
Barbecue Patton Kamado Special 13" - zwart
52401021

Kamado is het Japanse woord voor ‘kachel’ of ‘fornuis”. Archeologen hebben ontdekt dat de eerst gevonden resten van de huidige Kamado modellen zo’n 4.000 jaar oud zijn.

★★★★★ ★★★★★
199.00
Dit artikel wordt binnen 2 weken thuisgeleverd
Thuisgeleverd voor € 2,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???
Outdoorchef Chelsea 480 C houtskoolbarbecue
81011610

De Outdoorchef Chelsea 480C is de meest complete houtskoolbarbecue in zijn klasse. De barbecue beschikt over een het Easy-slide trechter-systeem waardoor er tijdens het grillen omgeschakeld kan worden van direct naar indirect barbecueën.

209.00
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Thuisgeleverd voor € 2,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Outdoorchef Chelsea 570 C houtskoolbarbecue
81011611

De Outdoorchef Chelsea 570C is de meest complete houtskoolbarbecue in zijn klasse. De barbecue beschikt over een het Easy-slide trechter-systeem waardoor er tijdens het grillen omgeschakeld kan worden van direct naar indirect barbecueën.

269.00
Dit artikel wordt binnen 3-5 werkdagen thuisgeleverd
Thuisgeleverd voor € 2,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Houtskoolbarbecues

Houdt u van de authentieke smaak die grillen op een houtskoolbarbecue geeft aan uw vlees en andere gerechten? Koop dan een echte houtskoolbarbecue bij Leen Bakker. In ons aanbod vindt u houtskoolbarbecues met en zonder deksel. Met deze houtskool bbq’s geniet u van de perfecte geur en smaak die de smeulende kooltjes aan uw gerechten geven. Gebruik de houtskoolbarbecue om direct en indirect te grillen en creëer zo de heerlijkste gerechten. Voor de echte liefhebbers van grillgerechten mag een goede houtskoolbarbecue natuurlijk niet ontbreken.

Houtskoolbarbecue kopen

Bij Leen Bakker vindt u verschillende soorten houtskoolbarbecues. Als u een houtskoolbarbecue gaat kopen is het belangrijk om vooraf te bepalen of u een barbecue wenst met of zonder deksel en of het rooster in hoogte verstelbaar moet zijn. Bij Leen Bakker vindt u zeker de houtskoolbarbecue die bij u past. Bekijk ons assortiment meteen online en plaats een bestelling of kom naar één van onze winkels. Hier staan onze vriendelijke en ervaren medewerkers graag voor u klaar met een deskundig en eerlijk advies.