Kaptafels

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 2 van 2
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Kaptafel Minnie Mouse - roze - 92x42x49 cm
81004081

Elke meisje houdt ervan om zich te verkleden en te doen alsof ze iemand anders is.

87.99
Dit artikel wordt binnen 3-5 werkdagen thuisgeleverd
Thuisgeleverd voor € 2,99.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Kaptafel Imme - wit - MDF/rubberwood
11990810

Deze witte kaptafel is gemaakt van MDF en rubberwood. Door de elegante uitstraling past deze in elke meisjeskamer. Dankzij de spiegel kan uw dochter gemakkelijk haar haren kammen of zich al spelend opmaken. Wat een pret!

159.00
Dit artikel wordt binnen 3-5 werkdagen thuisgeleverd
Thuisgeleverd voor € 2,99.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Kaptafels

Met een kaptafel heeft u uw eigen plekje om uw make-up aan te brengen en uw haar in model te brengen. De kaptafels van Leen Bakker zijn stijlvol en bieden veel opbergruimte voor al uw spulletjes zoals make-up, sieraden en haarspelden, borstels en kammen. Natuurlijk hebben de kaptafels een handige spiegel.

Kaptafel kopen

Wilt u een kaptafel kopen? U vindt een romantische kaptafel bij Leen Bakker. Kom gerust eens een kijkje nemen in een van onze winkels. Hier vindt u ook handige krukjes om bij uw kaptafel te zetten. Zo maakt u het geheel compleet en kan u iedere dag een momentje voor uzelf nemen en uw haar in model brengen en uw make-up aanbrengen!

Een aanwinst in uw slaapkamer

Een kaptafel is niet alleen handig, maar ook zeer decoratief. Plaats een elegante kaptafel in uw slaapkamer en geef de ruimte een bijzondere en romantische sfeer. U kan ons aanbod komen bekijken in de winkel, maar u kan natuurlijk ook online een bestelling plaatsen.<\p>