bedden boxsprings matrassen & toppers dekbedovertrekken

Bed van uw dromen

Alles voor uw slaapkamer en het perfecte bed vindt u in het ruime en veelzijdige assortiment van Leen Bakker. Hier vindt u een compleet aanbod op het gebied van bedden en slapen. Bekijk bijvoorbeeld onze luxe boxsprings, bedden, dekbekovertrekken, lattenbodems, matrassen, kinderbedden, kinderdekbekovertrekken, slaaptextiel, linnenkasten, nachtkastjes en meer. Kortom, alles voor een heerlijk ontspannen nachtrust en een stijlvolle slaapkamer vindt u hier.

Bed kopen

Een nieuw bed kopen doet u niet zomaar. Er zijn veel keuzes die u moet maken. Wilt u bijvoorbeeld een (verstelbare) boxspring of liever een stijlvol bed en houdt u van een zachte of een wat hardere matras? Er zijn talloze mogelijkheden en voor iedereen biedt Leen Bakker een geschikte oplossing.

Een stijlvolle slaapkamer

Bij de keuze van een bed is comfort belangrijk, maar een bed bepaalt ook de stijl van uw slaapkamer. Kies daarom voor een slaapkamer waarvan het ontwerp en het interieur is toegespitst op rust en ontspanning. In ons assortiment vindt u mooie bedden en bedden met een hoog comfortniveau die bovendien aansluiten op uw interieurstijl. In de slaapkamer wilt u een rustige sfeer creëren. Kies daarom voor zachte en rustige kleuren. De bedden bij Leen Bakker zijn er in iedere prijsklasse en zijn uit voorraad leverbaar, van voordelige tot luxe bedden. Online bestellen en thuis laten leveren behoort ook tot de mogelijkheid! Bekijk ons aanbod meteen online.