Voiles

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 2 van 2
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Inbetween Evy - off-white - 295 cm
42100618

Op zoek naar een gordijn wat voor wat meer privacy zorgt? Een in between zit tussen een overgordijn en vitrage in en biedt precies de privacy die je nodig hebt.

vanaf23.99
Dit artikel wordt binnen 3 weken thuisgeleverd
Thuisbezorgd voor € 9,95 (let op: artikel wordt door leverancier verstuurd en levermoment kan afwijken van gekozen bezorgdatum).
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???
Inbetween Milaan - off-white - 295 cm
42100619

Ben je op zoek naar een gordijn wat voor wat meer privacy zorgt? Een in between zit tussen een overgordijn en vitrage in en biedt precies de privacy die je nodig hebt.

vanaf22.99
Dit artikel wordt binnen 3 weken thuisgeleverd
Thuisbezorgd voor € 9,95 (let op: artikel wordt door leverancier verstuurd en levermoment kan afwijken van gekozen bezorgdatum).
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Vitrages

Hang vitrages of glasgordijnen op voor uw ramen en voorkom dat er veel licht naar binnen valt en dat mensen bij u naar binnen kijken. Het grote voordeel van vitrage is dat u wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vitrages zijn dunne, meestal soepele stoffen waar goed doorheen gekeken kan worden. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij u aan om uw vitrages te combineren met overgordijnen. Vitrages zijn gemakkelijk te wassen en kreuken bijna niet. In onze winkels en onze webshop vindt u vele verschillende vitrages, maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die u wenst!

Vitrage kiezen en kopen

De keuze voor vitrages is een belangrijke en een sfeerbepalende keuze. Deze keuze is natuurlijk afhankelijk van de ruimte waar u de vitrages gaat ophangen. Wilt u bijvoorbeeld vitrages voor de woonkamer kopen? Denk dan goed na over de kleur. Ook de lengte van de vitrages is belangrijk. Wilt u ze graag tot op de vensterbank of juist tot op de vloer? Het is slim om dit al van te voren te bepalen. Een vitrage is bij Leen Bakker online te bestellen. Heeft u hulp nodig? Kom dan naar één van onze winkels. Hier staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om u deskundig advies te geven.