Fournituren

Product List
Producten vergelijken
Getoonde artikelen: 1 - 3 van 3
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Luxe U-rail
45100549

Het is wel heel eenvoudig je nieuwe gordijnen op te hangen met de luxe U-rail. Gemaakt van sterk ijzer en te gebruiken met de meeste gordijntypen.

6.49
Alleen verkrijgbaar in de winkel
Thuisbezorgd voor € 1,99.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???
Knop saxo 28mm
45400144

Bespaar jezelf de nodige ergernis en voorkom met de zilverkleurige knop Saxo dat je gordijnen na het openschuiven van hun roede glijden. Vanaf nu kan dat probleem definitief de prullenbak in!

9.99
Alleen verkrijgbaar in de winkel
Thuisbezorgd voor € 1,99.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???
Knop cilinder 16mm
45400186

Als eindstop voor je zilverkleurige gordijnroedes is deze cilinderknop een geweldig mooi accessoire. De cilinderknop voorkomt dat je gordijnen bij het openschuiven van de roede af glijden. In al z'n eenvoud een waar sieraadje!

12.99
Alleen verkrijgbaar in de winkel
Thuisbezorgd voor € 1,99.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Fournituren

Fournituren voor het afwerken van gordijnen, gordijnroedes en ophangsystemen koopt u ook bij Leen Bakker. Hoe een gordijn erbij komt te hangen, is grotendeels afhankelijk van de gordijnroedes en het ophangsysteem. Er zijn diverse ophangconstructies op de markt. Bedenk van tevoren bij welk systeem uw gordijnen het best tot hun recht komen.

Gordijnroedes en fournituren kopen

Als u gordijnroedes en fournituren gaat kopen, bedenk dan goed hoe u het gordijn wilt ophangen. Populair zijn de metalen stangen waaraan u een gordijn met ringen kan ophangen. U kan de stang ook gebruiken om er met ringen plooigordijnen aan te bevestigen. Dit is simpel en past in nagenoeg ieder interieur. Deze stangen worden gebruikt voor zowel kant-en-klare als luxe overgordijnen. U kan een metalen stang extra uitstraling geven door te kiezen voor een speciale knop. Gaat u voor de chique look? Kies dan een mooie klassieke bol. Die geeft uw gordijnen een stijlvol uiterlijk. Naast de metalen stang, kan u ook kiezen voor een smeedijzeren variant. Dit past goed in een interieur met barok-elementen. Uiterst praktisch is de u-roede met haakjes waaraan u een gordijn gemakkelijk ophangt. Dit systeem is eenvoudig te bevestigen en op maat te maken. De haakjes bewegen vrij door de roedes waardoor de plooien van uw gordijn of glasgordijn altijd goed hangen.

Fournituren en meer

Leen Bakker biedt diverse fournituren, gordijnroedes en andere gordijnbenodigdheden. Bezoek een van onze winkels waar onze medewerkers u graag adviseren.