LeSud is speciaal ontwikkeld voor levensgenieters. Haal het maximale uit uw tuin, balkon of dakterras deze zomer! Gezellig samen met familie hangen op de loungebank, een zomerse barbecue met vrienden aan de tuintafel, of lekker genieten van een vrij moment in een relaxte tuinstoel. Het kan allemaal. LeSud biedt een uitgebreid assortiment tuinmeubelen volgens de laatste trends. Combineer, creëer en maak sfeer, dankzij LeSud voelt u u thuis in uw tuin!

Loungesets

bekijk nu >

Tuinsets

bekijk nu >

Tuinkussens

bekijk nu >

Accessoires

bekijk nu >

LeSud tuinmeubelen zijn duurzaam geproduceerd, betaalbaar geprijsd en volgens de laatste tuintrends ontworpen. U kunt alle tuinartikelen met elkaar mixen door onder andere variërend materiaalgebruik zoals steigerhout, kunststof en staal. Deze materialen kunnen tegen een stootje en weersinvloeden. LeSud nodigt uit voor een zalige zomer buiten leven.

Alle LeSud tuinmeubels zijn met elkaar te combineren, zodat u naar eigen wens een set kunt samenstellen. Naast de tuinmeubelen is er een uitgebreide LeSud accessoirelijn om uw set aan te vullen met comfortabele kussens, zachte aankleding en praktische tuinartikelen.