Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties. Hier vind je altijd de nieuwste Leen Bakker folder met daarin de beste woonaanbiedingen van dit moment. Naast de reguliere folder vind je hier ook inspiratie folders, zodat je op een gemakkelijke manier online inspiratie kunt opdoen voor een nieuw interieur, met vele voorbeelden voor de woonkamer of slaapkamer. In het ruime assortiment van Leen Bakker vind je elke week weer de scherpste aanbiedingen zoals bijvoorbeeld eetkamerstoelen, eettafels, bedden, banken, kasten en vele woonaccessoires. Bezoek één van onze 58 winkels of bestel online.

Leenbakker

Leen Bakker bestaat al sinds 1928 en is met ruim 180 winkels één van de grootste ketens van woonwinkels in de Benelux. Met ruim 2500 medewerkers zorgen we ervoor dat Leen Bakker elke dag weer haar klanten optimaal kan bedienen. Bij ons vind je kwaliteitsproducten, verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie. Je krijgt advies op maat van onze vakkundige productspecialisten in de winkel en online. Bovendien ben je verzekerd van persoonlijke en attente service. Met de webshop zijn we altijd bij je in de buurt. Bezoek je toch liever één van de Leen Bakker winkels, kun je deze hier vinden.Folder en nieuwsbrief

Onze folder staat steeds weer bomvol met scherpe acties, aanbiedingen en andere interessante producten. Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste aanbiedingen op het gebied van wonen? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief van Leen Bakker!